We adviseren degenen die geënteresseerd zijn een bezoek te brengen aan het Alhambra en andere monumenten van Granada met een Bono Turístico, vanwege de belangrijke voordelen. Voor meer informatie klikt u op een van onderstaande pictogrammen.

Wilt u alleen het Alhambra bezoeken, zorg dan bijtijds voor toegangsbewijzen. Klik HIER voor toegangskaartjes voor het Alhambra.


Guía turística del Valle de Lecrín (Mancomunidad de Municipios) Estación de Ski de Sierra Nevada (CETURSA) Red de Parques Nacionales (Sierra Nevada) Parque Naturales de Andalucía (Sierra Nevada) Villetes de avión (Easy Viajar) Ferrocarriles españoles (RENFE) Autobuses (ALSA) Alquiler de automóviles (AVIS)

La Laguna de Padul
Natuurmuseum
El Aguadero
Ornithologisch station van Padul Golfterrein
Santa Clara

Web del Excmo. Ayuntamiento de Padul


Aangesloten bij de Europese Kaart
voor duurzaam toerisme

De Europese kaart is een vrijwillig besluit om de principes van duurzaam toerisme toe te passen, gericht op beheer van de beschermde natuurgebieden.

Un destino de calidad

Los Molinos de Padul is een meerwerkende partner in het Parque Nacional y Parque Natural de Sierra Nevada en dient als informatiepunt van het park.
La Laguna de Padul
Mancomunidad de Municipios del Valle de Lecrín
 
Feesten:
  • Op 19 en 20 januari het feest ter ere van Sint Sebastiaan.
  • De heilige week van Padul wordt beschouwd als uniek in Spanje.
  • In de zomer zijn er meerdere culturele en recreatieve activiteiten, georganiseerd door de gemeente Padul.
  • Van 25 tot 27 september het koninklijke feest van Ganado en feesten in de stad.
  • Op diverse data in december het feest van de landbouw en van het toerisme van het dal van Lecrín, Temple en Costa Interior. Op hetzelfde moment worde de slachttijd en het feest van de wijn gevierd.

Los Molinos - Alojamiento Rural - Tlf.: 958 79 08 13 - info@molinosdepadul.com